DiBa DiBa

Bliv kunde i DiBa

Overvejer du at prøve en ny bank? Så udfyld nedenstående felter og lad en rådgiver ringe dig op.


Din henvendelse er naturligvis helt uforpligtende, så du har alt at vinde... Hvis vi mod forventning når frem til en ringere løsning end din nuværende, bliver du blot bekræftet i, at dit nuværende valg er det rigtige for dig.

Vi garanterer dig en oplevelse ud over det sædvanlige - uanset hvor du bor i Danmark. Bor du i et område, hvor DiBa ikke dækker med en filial, vil du nemlig blive tilknyttet DiBa Direkte, der kompetent og indlevende gør alt for, at du får en god oplevelse som kunde i DiBa.

DiBa er et topmoderne finanshus, men vi sætter mange klassiske dyder højt, og du vil opleve, at du ikke bare bliver "et nummer i rækken". Simpelthen fordi du får en fast rådgiver - og en rådgiver, som har tid til dig.

Det får du hos DiBa
Det er selvfølgelig ikke hver dag, man skifter bank, og det kan der være gode grunde til. Her kan du se hvorfor vi mener, du alligevel bør overveje DiBa:

 • Gode priser
  DiBa er en af de billigste banker at være kunde i. Vi har blandt andet billån til nogle af Danmarks billigste satser.

 • Rådgivning, der kan mærkes
  Du får en dygtig rådgiver, som har tid til at holde den nødvendige kontakt til dig og dine pengesager. Når der er brug for det, kan rådgiverne trække på DiBas eksperter, der har høj specialviden inden for alle områder af økonomi.

  Er du bosiddende eller arbejder i et område, hvor vi har filialer, vil du få en rådgiver i nærmeste filial. Ellers vil du blive serviceret af en konsulent fra DiBa Direkte, som dækker resten af Danmark.

 • Tilgængelighed
  Du kan - næsten - altid få fat på en rådgiver, der kan hjælpe dig. Alle ugens dage fra kl. 9-20 kan du komme igennem til DiBa Direkte.

  Har du brug for at mødes med os, bestemmer du tid og sted - hjemme hos dig eller i en af vores filialer.

  Den daglige økonomi kan du klare via Webbank, og så er du selvfølgelig altid velkommen til at sende os en mail, som vi besvarer hurtigst muligt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise, hvad vi kan...

Ingen gebyrer

Med DiBa Plus kan drømmen gå i opfyldelse.

Mere om DiBa

Vi er bl.a. landets ældste bank. Klik dig videre...

Lånetype

Du har mulighed for at vælge mellem to lånetyper: ’Variabel rente’ og ’Fast rente’ med eller uden pant i bilen. Vælger du ’uden pant i bilen’ kræver det over 30 % i udbetaling og du skal have en positiv formue.

Udbetaling

Du har mulighed for at vælge 0,- kr. i udbetaling.

Pant

Vælger du uden pant i bilen, kræver det over 30% i udbetaling og du skal have positiv formue.

Sælgerstatistik

Statistik til dig, der er sælger af denne bolig