DiBa DiBa

Mærk Næstved Løbet

Løb på helt ny vej i Næstved.


Storebælt har haft det. Øresund har haft det. Nu får Næstved det også. Sit helt eget vejløb, hvor en ny og jomfruelig strækning indvies af begejstrede mennesker på to ben, inden bilerne slippes løs...

Det handler om den nye omfartsvej øst om Næstved. Her gennemføres et stort motionsløb for første, eneste og sidste gang, nemlig søndag den 28. oktober med start kl. 11.00 fra den nye rundkørsel på Skyttemarksvej.

- Det bliver en fantastisk dag, lover redaktør Jan Jensen fra Næstved-Bladet, der er gået sammen med Næstved Firma Sport, HGATM og DiBa om at gøre dette løb til noget helt særligt. Der er flotte præmier til de hurtigste, lodtræknings-præmier og underholdning, og alle løbere får en unik løbetrøje i topkvalitet.

Muligheden for at komme først på omfartsvejen gælder både familier og de mere ambitiøse løbere. Familier og stavgængere kan f.eks. vælge ruten på 5 km i retning mod Præstøvej, hvor der vendes cirka ud for Rønnebæk Kirke. De mere erfarne løbere vil formentlig vælge hele ruten på 12 km.

Uanset valg bliver det en flot tur på en smuk strækning!

Basen bliver Næstved Firma Sport, som har gode faciliteter tæt på målområdet. Borde og bænke lægger op til, at man medbringer madkurven, men der vil også være salg af sandwich, kaffe, te, varm kakao m.m.

Alle løbere får tilsendt et diplom med deres egen tid efter løbet.

Se tiderne her.


 

Se tiderne

Sådan gik det søndag den
28. oktober 2012.

Lånetype

Du har mulighed for at vælge mellem to lånetyper: ’Variabel rente’ og ’Fast rente’ med eller uden pant i bilen. Vælger du ’uden pant i bilen’ kræver det over 30 % i udbetaling og du skal have en positiv formue.

Udbetaling

Du har mulighed for at vælge 0,- kr. i udbetaling.

Pant

Vælger du uden pant i bilen, kræver det over 30% i udbetaling og du skal have positiv formue.

Sælgerstatistik

Statistik til dig, der er sælger af denne bolig