Beregn, hvor meget bil du kan få for dit månedlige bilbudget

Der er surt at forelske sig i en ny eller brugt bil, du ikke kan finansiere. Så start biljagten med at tjekke, hvor meget du har råd til. Det kan også spare dig penge senere.

Det er sjovere at kigge på biler end på økonomi. Men før du for alvor begynder at undersøge bilmarkedet, er det en god idé at finde ud af, hvor meget bil du har råd til. Hvad enten du har sat næsen op efter en VW, Peugeot, Skoda eller noget helt fjerde.

Det betaler sig at kende sin pengepung

Et overblik over økonomien sikrer, at du ikke sætter barren for højt, når du kigger på bil. Når du først har kigget på en lækker sedan, stationcar eller SUV, er det svært at stille sig tilfreds med noget helt andet. Omvendt kan en beregning også afsløre, om du i virkeligheden har råd til en bedre bil end først antaget.

Med eller uden udbetaling?

Det er også en god idé at vide, hvor meget du har råd til at lægge i udbetaling – og om det overhovedet kan betale sig for dig. Diba finansierer fx standardbiler og campingvogne, der er op til 8 år, uden udbetaling. Mens biler, som er ældre end 8 år, finansieres med op til 80 % af købsprisen.

Med en forhåndsgodkendelse bliver din forhandlingsposition styrket, og det bliver lettere at forhandle rabatter på bilen

Bliv klædt på til at forhandle

En forhåndsgodkendelse hos Diba giver dig bedre kort på hånden, når du skal snakke pris med forhandleren eller sælgeren. Så ved du, hvor langt du kan strække dig. Det er nemt, og du kan ansøge online om forhåndsgodkendelsen, når det passer dig.

  1.  Du beregner dit billån til en af Danmarks laveste renter.
  2. Du ansøger online på den ønskede biltype og årgang – fra mobil, tablet eller desktop.
  3. Du får svar indenfor 24 timer, ofte hurtigere.
  4. Når vi har bevilget lånet, har du en forhåndsgodkendelse hos Diba til at låne til en tilsvarende biltype og prisklasse.

Forhåndsgodkendelsen gælder i en måned, men kan forlænges.

Når du så har fundet bilen sender du slutseddel – og det er det. Så er det egentlig bare at sætte nøglen i din nye bil og nyde den første køretur.

Prøv Diba Billån beregneren og få en forhåndsgodkendelse her

Følg Diba Billån på Facebook

Kontakt

Diba Billån
Axeltorv 4
4700 Næstved
Telefon: 5575 4300
Fax: 5575 4301
bil@diba.dk

Åbningstider:
08:00 – 18:00 alle hverdage
10:00 – 16:00 lørdag og søndag

Udfærdigelse af lånedokumenter og udbetaling af lån:
08:00 – 18:00 alle hverdage

Vi holder lukket på helligdage.